Missie, Visie & Kernwaarden

MISSIE

Bedrijven en werknemers helpen groeien door het juiste talent te matchen met hun gespecialiseerde personeels- en adviesbehoeften, en lonende carrières op te bouwen voor de professionals die we plaatsen. Wij trachten dagelijks een werkomgeving te creëren waarin werknemers kunnen gedijen en innoveren. Dit doen wij als een maatschappelijk verantwoorde onderneming door als actief participant deel uit te maken van de gemeenschappen waarin we leven en werken.

VISIE

Een innovatief en servicegericht wervings en uitzendbureau zijn dat het leven van mensen verrijkt door het niet-aflatende streven naar excellentie van zowel werknemers als klanten.

Een innovatief en servicegericht wervings en uitzendbureau zijn dat het leven van mensen verrijkt door het niet-aflatende streven naar excellentie van zowel werknemers als klanten.

australia.jpg

KERNWAARDEN

Zorg

We werken hard om een ​​positieve impact te hebben op de carrières, levens en bedrijven waarmee we te maken hebben. Dat komt omdat we er genoeg om geven om goed te luisteren naar de behoeften van onze kandidaten en klanten, en we doen er alles aan om onze beloften na te komen.

Eigendom

Elk lid van het Colorplus-team wordt uitgedaagd en in staat gesteld om te handelen met een persoonlijk gevoel van verantwoordelijkheid voor het succes van onze kandidaten, onze klanten en ons bedrijf. Bij het nastreven van dit doel is geen taak te groot of te klein voor een lid van ons team.

Integriteit

We begrijpen dat waarheidsgetrouwheid de sleutel is tot het opbouwen en onderhouden van wederzijds voordelige relaties. We zijn transparant naar onze kandidaten, onze opdrachtgevers en naar elkaar toe.

Respect

Wij zijn professionals die professionals dienen. We houden ons aan de hoogste normen van respect in al onze transacties, zowel intern als extern.

Uitmuntendheid

Het nastreven van excellentie is het bepalende kenmerk van ons bedrijf en van onze mensen en we zijn toegewijd aan het creëren en in stand houden van een werkomgeving die excellentie voortbrengt.

Moed

Wij geloven in wie we zijn en wat we doen. We geloven dat we als team en als individuen zullen slagen en alle obstakels zullen overwinnen die ons kunnen tegenkomen.

Flexibiliteit

De arbeidsmarkt staat bekend om haar grillige karakter. Dat vereist een flexibele houding van ons als Colorplus als van onze werknemers. Wij proberen ons altijd aan te passen aan de actuele realiteit en verwachtingen.

Administratief
Scroll to Top