Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Oog voor de medemens

Colorplus Uitzendburo NV besteedt als merk veel aandacht aan filantropische, ethische en economische duurzaamheid. De belangrijke sectoren die hieronder vallen zijn Sociaal Ondernemerschap en Donaties. Door onze werknemers een “eerlijk aandeel van de koek” te geven en instanties zoals bejaardentehuizen, scholen, kinderdagverblijven en gehandicaptenhuizen te sponsoren, geven wij een substantieel deel van onze verdiensten terug aan de gemeenschap.

Elk jaar worden vanuit verschillende Europese landen containers met consumptiegoederen verscheept naar Suriname, om verdeeld te worden onder deĀ  sociaal zwakkere binnenĀ  in de samenleving. Wij doen dit niet vanuit een economisch perspectief, maar omdat wij geloven in het helpen van degenen die niet in de positie zijn om deze goederen zelf te kopen.

Vanuit een sociaal perspectief bieden wij diverse voorzieningen om onze werknemers en gezinnen te ondersteunen. Werknemers ontvangen geschenkpakketten als teken van onze waardering voor hun inbreng en diensten.

australia.jpg

Over ons

Scroll to Top