werkgevers

We zijn anders, omdat we erom geven

We gaan tot het uiterste om elke opdrachtgever en kandidaat met zorg en respect te behandelen en we gebruiken onze jarenlange ervaring om u te inspireren om uw ambities waar te maken.

Het wordt allemaal gedreven door geweldige mensen, die ons helpen bij onze missie om excellentie te leveren aan individuen, bedrijven en gemeenschappen.

Een inspirerend werkleven is niet alleen ons motto, het is wat we elke dag opnieuw willen doen om het verschil te maken voor onze klanten en onze medewerkers.

Talent op afstand of op locatie

Of u nu één persoon of een heel projectteam wilt, en of uw behoeften nu tijdelijk of permanent zijn, wij matchen u met bekwame professionals op het gebied van mining, oil & gas, constructie, accounting en financiën, technologie, marketing, HR en administratie . Resultaten zijn belangrijk en uw tijd ook, dus laat ons u helpen het productieve, betrokken personeel op te bouwen dat uw bedrijf vooruit helpt.

australia.jpg

Waarom kiezen voor Colorplus?

Meer dan alleen uitzenden

Onze rekruteringsadviseurs zijn specialisten met jarenlange internationale expertise op het gebied van het recruteren en plaatsen van tijdelijk en vast personeel.

De juiste pasvorm

Op afstand of op locatie - ongeacht uw behoefte, we hebben hoogopgeleide en ervaren kandidaten die klaar staan om aan de slag te gaan. De juiste pasvorm kan vandaag beginnen.

Talenten pool

We bieden u de beste keuze aan medewerkers door ervoor te zorgen dat de juiste mensen uw baan zien. En dankzij ons (international) talentnetwerk bereiken we meer kandidaten dan u alleen kunt.

Snel proces

Voordat u uw vacature plaatst, hebben wij het meeste voorwerk al gedaan. Wij selecteren de beste kandidaten voor uw vacature die voldoen aan uw profiel.

Schappelijke prijzen

Wij zijn niet de allergoedkoopste, maar daar krijgt u dan ook wat voor. Getrainde en gemotiveerde werknemers zullen een positieve impact hebben op uw gehele organisatie.

Internationaal

Wij leveren niet alleen personeel aan buitenlandse ondernemingen, ook leveren wij buitenlands werknemers aan het lokale surinaamse bedrijfsleven.

We hebben al met tal van geweldige bedrijven samengewerkt en dit aantal breidt zich nog steeds uit. Maak een vrijblijvende afspraak en u zult tijdens het gesprek begrijpen waarom.

Scroll to Top