Over ons

Wij verbinden werkgevers met werknemers

Uitzendburo Color Plus NV (Colorplus), opgericht in 2014, is bekend geworden door het verbinden van getalenteerde kandidaten en briljante organisaties binnen de mijnbouw en oil & gas sectoren. Maar ook op het gebied van constructie, financiën, professionele dienstverlening en administratie hebben wij onze sporen ruimschoots verdiend.

Onze maat is onze kracht.

We zijn klein genoeg om erom te geven, maar groot genoeg om impact te maken. Echte passie en enthousiasme voor wat we doen, gecombineerd met een diepgaand begrip van onze sectoren en ons vermogen om snel te reageren op en ons aan te passen aan de behoeften van klanten, is wat ons uniek maakt.

Onze mensen zijn ons succes.

We zijn trots op onze toewijding aan onze belangrijkste activa – onze mensen – door middel van erkenning en beloningen. Wij zorgen voor hen zodat zij voor u kunnen zorgen.

 

australia.jpg
Administratief

Ervaren consultants die u begrijpen

Onze kernwaarden liggen ten grondslag aan alles wat we doen en worden weerspiegeld door onze mensen. Respect, vastberadenheid, teamwerk, integriteit, begrip en plezier staan ​​centraal in de manier waarop we met elkaar en onze opdrachtgevers en kandidaten werken. Onze consultants nemen de tijd om uw behoeften te begrijpen en zijn toegewijd om u door het wervingsproces te begeleiden en te ondersteunen.

Onze relaties onderscheiden ons.

We werken nauw samen met enkele van de grootste organisaties op het gebied van voortgezet onderwijs, huisvesting, sociale zorg, liefdadigheid en meer. Onze klanten vertrouwen ons spannende en vaak exclusieve functies toe, dus u kunt erop vertrouwen dat u een kans zult vinden die past bij uw vaardigheden en ambitie. 

Ons logo zegt eigenlijk alles over hoe we werken en denken

De kleuren van het logo staan voor diversiteit en inclusie. WIj maken geen onderscheid qua afkomst, uiterlijk, religie en sexuele geaardheid. Wij zijn vrij van vooroordelen.

Wij hebben een plus want we zijn meer dan een uitzendburo. Wij begeleiden en coachen actief en verzorgen met regelmaat trainingen en cursussen om ons personeel van actuele kennis te voorzien.

De plusjes rechtsboven de “hoofdplus” staan voor ons “out of the box” denken. Wij bewandelen niet altijd de gemakkelijkste weg om ervoor te zorgen dat u de beste oplossing/personeel krijgt. 

Tevens symboliseren ze de vele arbeidskrachten die we inmiddels hebben geplaatst.

Scroll to Top